dimecres, 7 d’octubre del 2020

Què hem estat fent?

Durant la nostra primera sessió del curs de Blog, ens hem dividit en 3 equips per poder redactar tot el que hem fet durant el temps que no hem actualitzat el blog.


EL NOSTRE CONFINAMENT

El curs passat que durant el març va començar un virus que es diu COVID-19, per culpa d’aquest virus es van tancar les escoles i els centres comercials, entre d’altres. Però va anar millorant i ho van posar en fases 1, 2, i 3 , però com que la gent feia el que volia, vam tornar enrere un altre cop i el procés va ser més llarg.


Cada company, va viure de manera diferent el confinament. Jo, la Kiki, me he sentido feliz porque yo salía a caminar y me he sentido muy feliz y contenta porque ya duermo sola en mi cuarto. En canvi, jo, la Inés, em vaig sentir una mica avorrida per què estava a casa tots els dies, però al menys sortia al carrer a donar un passeig i veure als meus avis , però havia d’estar amb la mascareta tota l’estona, era un agobio perquè era estiu i em suava la cara.  



Equip redactor del confinament (Kiki i Inés)




EL NOSTRE ESTIU


Después del confinamiento: ¡Que hicimos en el verano!

Todos hemos hecho muchíííííísimas cosas!

Yo, Elena, lo que hice fue ir a los apartamentos con piscina, ir de colonias y conocer gente nueva. Aprender cosas nuevas, cenar en el Rober’s e ir al Kentucky Fried Chicken. Visitar a una amiga de mi madre, celebrar mi santo. Ir a una hamburguesería con mi madre donde hacÍan unas hamburguesas muy grandes. Ir al restaurante de comida a cenar.



Yo, Azul, estuve muy contenta de volver a la escuela para participar en el Casal de Rel, donde lo que hicimos fue: hacer juegos de agua, ver pelis, ir a la piscina,...

Durante el verano tambien fui a la playa, de colonias a la Rosa dels Vents, a la montaña con el papa, a caminar con la mama, a un restaurante con el papá y fui al Parque de la Unitat.


Equip redactor de l'estiu (Azul y Elena)



LA NOSTRA REINCORPORACIÓ


La reincorporació a l’escola va ser el dia 14/09/2020, vam començar les classes molt contents i amb molts nervis!!! 


Comencem aquest curs amb una nova classe, som el grup de 2n de Secundària B!


Degut al Covid-19 hem de portar mascareta i rentar-nos les mans i posar-nos gel hidroalcohòlic. 



Com que som un grup bombolla, estem tot el dia junts, al pati tenim la nostre zona per poder esmorzar i jugar. Mantenim distància de seguretat i als altres grups els veiem de lluny.



Aquest curs és un curs diferent, però ens acostumarem a tot aixó i ens ho passarem bé aprenent a l’escola!!.


Després d’uns dies de venir a l’escola, ens vam haver de confinar 14 dies a casa, feiem classe pel Zoom i va ser una mica rotllo no poder sortir. Però ja tornem a ser a l’escola (iujuuuuu….!!!) i estem molt contents i amb ganes de treballar!!!!




Equip redactor de la reincorporació (Dídac i Àlex M.)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada